kesän hulvattomin päivä

Tervetuloa varaamaan kesän hulvattomin päivä PowerParkiin!

Tänä kesänä PowerPark ottaa käyttöön huvittelupäivän varausjärjestelmän väkimäärän rajaamiseksi huvipuiston alueella. Tällä tavoin voimme taata kaikille huvittelijoille ja työntekijöille turvallisen huvipuistopäivän. Huvittelupäivä tulee varata ennakkoon alla olevasta kalenterista, jotta voimme varmistaa, että jokainen ilmoittautunut pääsee haluamanaan päivänä huvittelemaan eikä kenenkään tarvitse kääntyä pettyneenä puiston portilla tai jonottaa turhaan.

Huvittelupäivän voit sekä varata että peruuttaa helposti ja päivän varaaminen itsessään on täysin maksutonta. Sisäänpääsy huvipuistoon edellyttää varauksen lisäksi jokaiselta huvittelijalta sisäänpääsylipun tai huvirannekkeen. Kaikki varaukset tarkistetaan porteilla, ja sisään pääsevät vain sille päivälle varauksen tehneet henkilöt. Voit hankkia lipputuotteesi ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta tai huvipuistopäivänä lipunmyynnistä.

Toivomme, että kaikki innokkaat huvittelijat pääsevät nauttimaan kesäisestä huvipuistopäivästä sopivana päivänä, joten varaathan vain sellaisen päivän, kun tiedät varmasti olevasi tulossa. Peruutathan varauksesi hyvissä ajoin, jos teille tulee jokin este tai tunnet itsesi vähänkään kipeäksi. Mikäli joku seurueestanne on estynyt tulemaan huvipuistoon voit myös muuttaa varauksesi henkilömäärää.

Järjestelmässä voit tehdä kerrallaan yhden max. 10 hengen varauksen. Ryhmäkokojen ollessa 11-19 henkeä, suosittelemme jakamaan porukan kahtia ja tekemään kaksi erillistä varausta. Jos olet tulossa pitämään hauskaa huvipuistopäivää yli 20 hengen poppoolla, varaa reissusi myyntipalvelumme kautta: info@powerpark.fi / +358 10 3477 600.

Valitse itsellesi sopivin huvittelupäivä alla olevasta kalenterista ja siirryt tekemään varausta. Henkilömäärään tulee syöttää huvitteluporukkasi lukumäärä. Tämän jälkeen varaajalta kysytään etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelinnumero. Onnistuneen varauksen päätteeksi saat vahvistusviestin sähköpostiisi, joka sisältää tiedot varauksesta sekä ilmoittautumislippusi.

Olemme tehneet ohjevideon jossa käydään läpi varauksen teko, henkilömäärän muuttaminen sekä varauksen peruuttaminen. Video löytyy huvittelupäivän varauskalenterin alta.

Varaa kesän hulvattomin päivä PowerParkiin!

OHJEVIDEO: NÄIN VARAAT HUVITTELUPÄIVÄN, MUUTAT HENKILÖMÄÄRÄÄ VARAUKSESSASI TAI PERUUTAT VARAUKSEN

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark