JÄRJESTÄ JUHLAT TAI TAPAHTUMA POWERPARKISSA

Yksityistilaisuudet

Oletko järjestämässä yritysjuhlaa, kesäpäivää tai perhejuhlaa? PowerPark tarjoaa ikimuistoisen ympäristön järjestää ainutlaatuisia tapahtumia. PowerPark on mielikuvituksellinen maailma kaiken ikäisille ja taustaisille vieraille. Onnistuneisiin tapahtumiin ei ole ylä- tai alaikärajaa!

Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin ruokailupaikat, aktiviteetit kuin kesäisin auki oleva Suomen paras huvipuisto. Kaikki 160 hehtaarin huvialueelta! Voit majoittua mukavasti tapahtuman aikana keskellä PowerParkin elämysmaailmaa. Valittavanasi on tasokas hotelli, mukava mökki tai kätevä huoneistohotelli.

Tuo ryhmäsi viihtymään PowerParkiin ja kokemaan hauskoja hetkiä yhdessä. Voit vaikka halutessasi varata koko huvipuiston yksityiskäyttöön. Myyntipalvelumme auttaa ammattitaidolla suunnittelemaan juuri toiveittesi mukaisen tapahtuman, joka tuottaa iloa ja elämyksiä asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai ystäville. Ihan jokaiselle.

TUTUSTU POWERPARKIN AKTIVITEETTEIHIN TÄSTÄ!

HALUATKO POWERPARKIN OTTAVAN YHTEYTTÄ TAPAHTUMAPALVELUIDEN TIIMOILTA?

Pakollinen kenttä
Invalid Input
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Invalid Input

POWERPARKIN JUHLATILAT

Kurvikievari

KurviKievarin uudet juuri valmistuneet näyttävät tilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää häitä, syntymäpäiviä, juhlia ja erilaisia kokoontumisia 150 henkilölle. Kesäisin käytössä 140 hengen kalustettu terassi. Asiakkailla on mahdollisuus tuoda omat juomat juhlatilaan. Kurvikievarin alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja ja tiloihin on esteetön pääsy. PowerPark tarjoaa juhliin erilaiset menut, sekä oman Voilá leipomo-konditorian räätälöityjä kakkuja ja leivoksia.

Park Hotel Härmä

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark